Sportief Groot Worden

Business Event 2024

Ook in 2024 biedt dit unieke evenement een perfecte combinatie van sportieve activiteiten en waardevolle netwerkmogelijkheden. Door deel te nemen, draag jij direct bij aan het bevorderen van een actieve levensstijl en het sportief opgroeien van kinderen in Gelderland. Dus kom samen met gelijkgestemde professionals, geniet van inspirerende gesprekken terwijl jij je inzet voor een gezonde toekomst voor onze jeugd. 

Klaar om te sporten, te netwerken en een verschil te maken? Doe dan mee met het Business Event 2024!

 

Gastheer: HAN Sport en Bewegen

Locatie: Gymnasion (Heyendaalseweg 141, Nijmegen)

Datum: Vrijdag 20 september

Tijd: 12:00 - 17:30 uur (inclusief lunch en borrel)

Kosten: 2 personen (€699,-) of 4 personen (€999,-)

 

 

Programmering en clinics

We starten het event met een lekkere lunch, waarna de verschillende sportieve clinics op het programma staan. Ook is er een 'pauze act' over slaap & herstel en zullen er weer een aantal topsporters als 'special guests' aanwezig zijn, maar wie dit zijn.... houden we nog even geheim.

Uiteraard zorgen wij voor een afsluitende netwerkborrel!

Hieronder staan de sportieve clinics tijdens het Business Event 2024.

 

 

 

Terugblik 2023

Het Business Event van 2023 werd fantastisch gehost door Planet Awesome. Het event was een groot succes, met een opbrengst van ruim €14.500,-

Een geweldig bedrag voor de Gelderse jeugd, mogelijk gemaakt door een samenwerking van maatschappelijk betrokken ondernemers, kennisinstellingen, gemeenten én Sportief Groot Worden.