Sportief Groot Worden

Partners

Werk jij volgens de integrale aanpak van Sportief Groot Worden? Sluit je dan aan!

Samen zijn we Sportief Groot Worden. Met onze aanpak willen we belanghebbende partijen in Gelderland met elkaar verbinden. Het initiatief Sportief Groot Worden is van iedereen! Of het nu om gemeenten, sportclubs, topsportorganisaties, scholen of sportlocaties gaat. Iedereen kan een bijdrage leveren aan de integrale aanpak Sportief Groot Worden. Daarmee werken we samen aan een optimale ontwikkelomgeving voor kinderen en atleten. Ieder kind verdient het om op te groeien in een omgeving waar hij of zij zijn eigen sport- en beweegtalent optimaal kan ontwikkelen. 
 
Werk jij of werkt jouw organisatie al via de integrale aanpak van Sportief Groot Worden?
Meld je dan nu aan en maak dit zichtbaar met een logo op dit platform. Tevens kom je dan in aanmerking voor het logo van Sportief Groot Worden in de kleuren van de huisstijl van jouw organisatie, waardoor je ook zelf kan uitdragen dat je partner bent.
 

Wat moet je hiervoor doen?

Beschrijf kort de organisatie waar jij werkzaam bent en beargumenteer op welke wijze jouw of jullie activiteiten passen binnen de integrale aanpak van Sportief Groot Worden. Daarnaast hebben we het volgende nodig:
• Logo van jouw organisatie in JPG-, PNG- of PDF-bestand (voldoende groot).
• Kleurcodes van de huisstijl van jouw organisatie.
 
Stuur dit op naar info@sportiefgrootworden.nl. Na aanmelding nemen wij contact met je op!